top of page

Vanliga frågor om hårmineralanalys

Välkommen till vår värld av hårmineralanalys! Vi är experter på att analysera hårmineraler för att ge en helhetssyn på hälsotillståndet och eventuella förbättringsområden.


Nyligen har en alltmer populär metod blivit hårmineralanalys, som är en av de mest effektiva metoderna för att upptäcka mineralbrist och kroppsöverbelastning.


Vad är en hårmineralanalys?


Hårmineralanalys är en enkel men effektiv metod för att analysera kroppens mineralinnehåll genom att undersöka en liten mängd hår. Genom att mäta hårets mineralinnehåll kan vi identifiera obalanser och avvikelser i kroppen och hjälpa att återställa balansen.


Varför är hårmineralanalysen viktig?


Mineraler är viktiga för att en frisk kropp ska fungera, och en obalans kan orsaka en mängd olika hälsoproblem. Genom att identifiera mineralbrister och överbelastningar kan vi hjälpa dig att återställa kroppens balans och därmed förebygga hälsoproblem innan de uppstår.


Hur fungerar hårmineralanalys?


Efter att vi har samlat in en liten bit av håret skickas det till vårt laboratorium där det analyseras med hjälp av avancerad teknik. Vi mäter koncentrationerna av olika mineraler i ditt hår och gör en utförlig rapport som visar om du har mineralbrist eller överbelastning.


Vad kan man förvänta sig av en hårmineralanalys?


Efter att vi analyserat ditt hår får du en detaljerad rapport som visar vilka mineraler som saknas eller överbelastas. Rapporten innehåller också en handlingsplan som ger råd om hur du återställer balansen i din kropp. Våra terapeuter erbjuder även kost- och kosttillskotts rekommendationer för att hjälpa dig att förbättra din hälsa.


Hur skiljer sig hårmineralanalys från andra hälsoscreeningsmetoder?


Hårmineralanalys är en enkel, smärtfri och icke-invasiv metod för att identifiera mineralobalanser i kroppen. Det är också en mycket mer omfattande metod än ett blod- eller urinprov eftersom det ger en komplett bild av din hälsa, inte bara ett aktuellt tillstånd.


Hur kan hårmineralanalys hjälpa mig att förbättra min hälsa?


En hårmineralanalys kan hjälpa dig att förbättra hälsan på ett antal sätt genom att identifiera mineralobalanser och rekommendera lämpliga kost- och livsstilsförändringar.


Man kan uppleva ökad energi, förbättrad sömnkvalitet, minskade stress- och ångestsymtom och förbättringar av många andra hälsotillstånd som resultat utav följda rekommendationer efter utförd analys.


Vi har hundratals certifierade terapeuter norden över som kan hjälpa dig ta en analys och följa upp resultatet med förbättringsförslag.

Vill du ta en analys?


bottom of page