top of page

Tjänster

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa, patientcentrerade tjänster och hälsoutbildningar. Tillsammans hjälps vi åt att hålla vårt samhälle friskare,
det har vi i åtanke när vi arbetar.

Vårt fokus är att lokalisera proaktiva och preventiva åtgärder till era patienter.

En hårmineralanalys är en värdefull hälsoanalys som med mycket exakta metoder mäter och berättar om kroppens närings- och mineralstatus. Vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och andra näringsämnen är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion.

För dig som är kliniker inom friskvård, näring och hälsa. Våra utbildningar kan användas tillsammans med andra alternativa terapier. Vi erbjuder utbildningar som hjälper dig att aktivera varje patients naturliga läkningsprocesser. Du får veta mer om hur mineraler och vitaminer samarbetar och motverkar varandra.

_edited.jpg
nätverk

Bygg nätverk

Vi är en plattform för hälsobranshen där vi sammanför nyheter, åsikter och viktig information. Vi tycker att dela är bra, så tveka inte att starta ett nytt ämne eller delta i en redan existerande diskussion i någon av våra workshops.

Vi stöttar dig genom hela processen. Skulle du behöva assistans efter en utförd analys erbjuder vi fri support. Kombinerat med våra varsamt framtagna utbildningar och workshops säkerställer vi att du får de bästa förutsättningarna att hjälpa dina patienter.

Nöjdare patienter

Personlig service

Utvecklas!

bottom of page