Vår bakgrund

Nutri-Tech grundades 1990 av Kenneth Lundkvist. 1992 blev Monica Lundkvist delägare, och fortfarande efter 30 år är det samma ägare. Det som började i en källarlokal i centrala Göteborg har idag växt till ett välorganiserat företag. Idag har vi förmedlat mer än 100.000 analyser över hela Skandinavien. 

Vi har ett tätt samarbete med det ledande laboratoriet inom Hårmineralanalys, Trace Elements som är helt suveräna när det gäller tillförlitlighet och kvalité. Ett kvitto på detta är att konceptet efter 30 år fortfarande växer och frodas. Vi har haft förmånen att personligen lära känna ägarna bakom Trace Elements


Supportfrågor från terapeuter gällande hårmineralanalys besvaras av vår konsult Ulrika Sunnerheim-Dahlman. Ulrika är certifierad närings- och certifierad hårmineralanalysterapeut med mer än 17 års erfarenhet av hårmineralanalys. Vi anlitar MailBoxes i Göteborg för att sköta logistiken och sändningar av analyser till USA varje vecka. I Norge och Danmark har vi anlitat Selvinnsikt Ernæringstester AS för att sköta servicen. I Sverige och Finland har vi ett långvarigt samarbete med Alpha Plus som hanterar distributionen av de kosttillskott som rekommenderas i analysen.


Vi har hundratals välutbildade terapeuter som kunder över hela Norden som använder sig av våra tjänster i sin verksamhet. Däribland naprapater, kiropraktorer, homeopater, biopater och naturläkare för att nämna några grupper.

 
 
 

Hem  /  Om NutriTech  

Möt teamet

Kenneth Lundkvist, Monica Lundkvist

Kenneth Lundkvist

Grundare

Monica Lundkvist

Delägare

  • Grey LinkedIn Icon
Ulrika Sunnerheim Dahlman

Ulrika Sunnerheim Dahlman

Terapeutsupport och utbildare

  • Grey LinkedIn Icon
Lucas Säfverström Martins

Lucas Säfverström
Martins

Webbdesign och marknadsföring

  • Grey LinkedIn Icon
Isabel Lundkvist

Isabel Lundkvist

Marknadsföring och administration

  • Grey LinkedIn Icon
Hårmineralanalys recension

"Jag har varit kund hos Nutritech sedan 1998 då jag specialiserade mig på HMA. Under alla år har servicen varit utmärkt. Snabba leveranser och trevligt bemötande.
 

HMA är en av de absolut bästa metoder du hittar på marknaden idag, dessutom till ett mycket bra pris. HMA har gett mig förmånen att hjälpa många människor till ett bättre liv"