top of page

Support

Är du i behov av professionell vägledning för att tolka en hårmineralanalyser? Då är du på rätt plats. Vi erbjuder expertstöd från Ulrika Sunnerheim-Dahlman, en certifierad närings- och hårmineralanalysterapeut med över 17 års erfarenhet. Ulrika specialiserar sig på att svara på dina frågor om hårmineralanalys och är här för att ge dig den hjälp och de insikter du behöver.

1

Boka tid

Via bokadirekt har du möjlighet att boka tid för support och genomgång av analyser. Du kan välja att boka en 15 minuters session för genomgång av en analys eller boka 2 gånger 15 minuter för att få genomgång av minst två analyser. 

2

Förberedelse

För att underlätta processen ber vi dig mejla dina analyser i PDF-format senast ett dygn före din bokade tid. Vänligen märk mejlet med det namn som du angivit i tidsbokningen. På så sätt kan vi vara väl förberedda inför din supportsession.

3

När det är dags

Vänligen ring 070-353 02 09 vid den bokade tiden. Vi ber dig att respektera din bokade tid, eftersom det finns många som önskar tillgång till denna support.

Jättebra support som vanligt! Jag lägger alltid på luren med ett leende på läpparna efter den kunskap och energi som Ulrika har delat med sig av. Tack!

Emelie D.

Contact

Öppettider analyssupport

Tisdag

Tidsbokning 07.30 - 08.00

Torsdag

Tidsbokning 07.30 - 08.00

Drop in 08.00 - 10.00
Ring 0703 - 53 02 09

Övriga frågor

Info@nutritech.se

Kaffe och hälsorapport
bottom of page