top of page

Hårmineralanalys och postcovid-19

I Trace Elements senaste rapport tittar vi närmre på hårmineralanalysen som verktyg för att identifiera behandlingsalternativ för de med postcovid 19 symptom.


Många individer som har haft covid-19 utvecklar postcovid som innefattar en samling symtom som kan uppstå senaste månaderna och möjligen åren efter infektion. Några symtom inkluderar mild till extrem trötthet, minskad träning tolerans, hjärndimma eller oförmåga att koncentrera sig, hud tillstånd, håravfall, parestesi, huvudvärk, ledvärk, förändring i smak och lukt, yrsel när man står och oregelbunden menstruation hos kvinnor.


Ovan är inte en komplett lista över symtom, men en kort lista över de vanligaste symtom som är oberoende av ålder, kön eller ras. Vissa studier har dock rapporterat att kvinnor kan vara mer mottagliga.


Det uppskattas att tjugo miljoner människor i USA och över hälften av de diagnostiserats med covid-19 över hela världen, upplever långa covid-symtom och det finns för närvarande ingen behandling eller tester som kan diagnostisera det.
Läs fullständiga rapporten


David L. Watts, Ph.D., Director of Research är skribent och har god erfarenhet kring forskning på hårmineralanalysens olika användningsområden. Klicka på nedan länk för att läsa hela rapporten.

NewsletterSeptember-October2022
.pdf
Ladda ner PDF • 884KB

Så kan du må bättre efter covid-19

Generella tips för en optimerad återhämtning.


1177 har samlat information om vad du själv kan göra på egen hand om du upplever post covid symptom. Dessa tips kan vara bra grundstenar för att kunna guida din patient mot en bättre återhämtning.


  • Sitt upp när du äter.

  • Gör någon fysisk aktivitet som känns bra.

  • Tugga väl innan du sväljer.

  • Drick ofta.

  • Undvik att ligga ner långa stunder

  • Undvik rökning


Comentarii


bottom of page