Försäljningsmaterial

Uppdaterat: 24 okt.

Här hittar du diverse försäljningsmaterial för Nutritech

och Trace Elements hårmineralanalys.

Logotyp för certifierad Terapeut inom naturläkemedel

Vi erbjuder här nedladdningsbart material, kataloger, nyttig

information och logotyper för er hemsida och marknadsförings-material.


Vår ambition är att bistå med verktygen du behöver för att utöva hårmineralanalyser på ett professionellt och logiskt sätt i din verksamhet.


Är du certifierad terapeut?

Kontakta oss för att få tillgång till den certifierade terapeut logotypen i högupplöst skalbart format som endast skall användas utav terapeuter som gått hela vårt utbildningsprogram.


Demonstrera för kunden hur det går till


För att demonstrera processen av en analys, har vi utfört en Hårmineralanalys på Leila Söderholm som är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Se klippet när Leila gör en analys, och får hjälp med resultaten och kost-rekommendationer av certifierade terapeuten Ulrika Sunnerheim Dahlman som dessutom är terapeutsupport hos oss.Analysexempel


Här kan ni ladda ner ett analysexempel som ni förslagsvis kan ha utskriven på er klinik, eller maila till en intresserad patient för att visa hur ett resultat kan komma att se ut.

analysexempel
.pdf
Download PDF • 39KB

Konsumentfolder


Sammanfattad och lättläst information om fördelarna med en hårmineralanalys. Det är en utskrifts-vänlig folder med konkreta svar på hur det fungerar.


Konsumentfolder PDF
.pdf
Download PDF • 1.50MB


Logotyper


Här är NutriTechs logotyp, i skalbart och flera olika storleks-format.


Filen är i ZIP format, där samtliga filformat och storlekar av våra logotyper hittas, behöver ni hjälp med att öppna ZIP filen så kan ni läsa mer om det här!


Logotyp
.zip
Download ZIP • 486KB

Vikbar folder


En sammanfattning över hårmineralanalysens fördelar, i en vikbar 3 delad folder. Skriv ut och vik tre gånger för att använda den som tänkt.