top of page

Försäljningsmaterial

Uppdaterat: 15 apr.

Här hittar du diverse försäljningsmaterial för Nutritech

och Trace Elements hårmineralanalys.


Vi erbjuder här nedladdningsbart material, kataloger, nyttig

information och logotyper för er hemsida och marknadsförings-material.


Vår ambition är att bistå med verktygen du behöver för att utöva hårmineralanalyser på ett professionellt och logiskt sätt i din verksamhet. Kika gärna runt på vår webbplats för mera information kring

hårmineralanalysen.


Logotyp för certifierad Terapeut inom naturläkemedel

Är du certifierad terapeut?

Som certifierad terapeut rekommenderas ni av oss på vår webbplats och i andra forum. Ni får även använda er utav den certifierade terapeut stämpeln. Kontakta oss för att få tillgång till logotypen i högupplöst skalbart format som endast skall användas utav terapeuter som gått hela vårt utbildningsprogram.


Demonstrera för kunden hur det går till


För att demonstrera processen av en analys, har vi utfört en Hårmineralanalys på Leila Söderholm som är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Se klippet när Leila gör en analys, och får hjälp med resultaten och kost-rekommendationer av certifierade terapeuten Ulrika Sunnerheim Dahlman som dessutom är terapeutsupport hos oss.

(Filmen går att ladda ner).


Analysexempel


Här kan ni ladda ner ett analysexempel som ni förslagsvis kan ha utskriven på er klinik, eller maila till en intresserad patient för att visa hur ett resultat kan komma att se ut.


analysexempel
.pdf
Download PDF • 39KB

Konsumentfolder


Sammanfattad och lättläst information om fördelarna med en hårmineralanalys. Det är en utskrifts-vänlig folder med konkreta svar på hur det fungerar.


Konsumentfolder PDF
.pdf
Download PDF • 1.50MB

Logotyper


Här är NutriTechs logotyp, i skalbart och flera olika storleks-format.


Filen är i ZIP format, där samtliga filformat och storlekar av våra logotyper hittas, behöver ni hjälp med att öppna ZIP filen så kan ni läsa mer om det här!


Logotyp
.zip
Download ZIP • 486KB

Vikbar folder


En sammanfattning över hårmineralanalysens fördelar, i en vikbar 3 delad folder. Skriv ut och vik tre gånger för att använda den som tänkt.


Folder 3delad
.pdf
Download PDF • 3.09MB

Trace Elements


Trace Elements har mycket nyttig information på sin hemsida, dock är det på engelska.


Bilder på analysen


Några mockups på analysen som ni kan använda i era digitala kanaler.


Nutritech material
.zip
Download ZIP • 37.89MB

I webbshopen finns det en stor affisch (50x70cm) att beställa för att ha i en gatupratare. Affischen går också att ladda ner här genom att klicka på bilden.


Affisch för terapeutens skyltfönster


Kom gärna med förslag och önskemål!

Har ni något önskemål på material som hade underlättat för er som terapeut, så är ni varmt välkomna att inkomma med era förslag till oss.



bottom of page