top of page

Sköldkörteln, vad gör den?

När sköldkörteln inte fungerar, ändras vårt allmänna välbefinnande då den påverkar ämnesomsättningen, energinivåerna och olika kroppsfunktioner.


Att förstå och upprätthålla en hälsosam sköldkörtel är avgörande för optimalt välmående. I det här blogginlägget utforskar vi betydelsen av sköldkörteln och lyfter fram fördelarna med hårmineralanalys för att bedöma sköldskörtelns sympton och funktion.


En av våra terapeuter, Nina Jonasson på holistiskhälsa förklarar mer om sköldkörteln och hur kan du genom att ta reda på din ämnesomsättning och biokemiska struktur i kroppen förbättra din metabolism och ämnesomsättning för bästa hälsa och energi.Hårmineralanalys är ett värdefullt verktyg för att bedöma allmänhälsan, inklusive sköldkörtelfunktionen. Genom att analysera håret kan experter identifiera eventuella obalanser i viktiga mineraler och spårämnen som är kopplade till sköldkörtelhälsa. Denna icke-invasiva teknik ger värdefulla insikter för att skapa personliga strategier för att optimera sköldkörtelfunktionen.

 

Få kontroll på din sköldkörtel


Att upprätthålla sköldkörtelhälsan är avgörande för det övergripande välbefinnandet. Genom att förstå betydelsen av sköldkörteln och använda verktyg som vår hälsoanalys kan individer ta kontroll över sin sköldkörtelhälsa och fatta informerade val för sin vägen mot välmående.


Detta är en av fördelarna med hårmineralanalys, tveka inte på att boka en tid hos Nina för att ta en analys och upplås potentialen för optimal sköldkörtel hälsa redan idag.bottom of page