Hem  /  Tjänster

NutriTech har hjälpt patienter och företagare inom hälsovården i Skandinavien sedan 1990.
Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa, patientcentrerade tjänster och hälsoutbildningar. Tillsammans hjälps vi åt att hålla vårt samhälle friskare, och vi har det i åtanke när vi arbetar. Vårt fokus är att lokalisera proaktiva och preventiva åtgärder till era patienter.

 
Uppgifter om en styrplatta

En hårmineralanalys är en värdefull hälsoanalys som med mycket exakta metoder mäter och berättar om kroppens närings- och mineralstatus. Vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och andra näringsämnen är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion.

Utbildningar

För dig som är kliniker inom friskvård, näring och hälsa. Våra utbildningar kan användas tillsammans med andra alternativa terapier. Vi erbjuder utbildningar som hjälper dig att aktivera varje patients naturliga läkningsprocesser. Du får veta mer om hur mineraler och vitaminer samarbetar och motverkar varandra.

Studenter som noterar
Ulrika.jpg

Support

Supportfrågor från terapeuter gällande hårmineralanalys besvaras av vår konsult Ulrika Sunnerheim-Dahlman. Ulrika är certifierad närings- och certifierad hårmineralanalysterapeut med mer än 17 års erfarenhet av hårmineralanalys.

Hitta en certifierad terapeut

 
 

Är du privatperson och intresserad utav att göra en hårmineralys? Här kan du söka bland våra certifierade terapeuter som fulländat vårt utbildningsprogram. Samtliga terapeuter har fullständiga behörigheter och goda kunskaper inom hårmineralanalys.

Rådgivning

Nutri-Tech Scandinavia AB

BOX 1808

411 41 Göteborg

Info@nutritech.se

031-707 24 89

 
 
Logo_Färg - small.png
mastercard_vrt_pos_92px_2x.png
Visa-logo-vector.png
clipart2649819.png

©Nutri-Tech Scandinavia AB. All Rights Reserved.