top of page

Möt teamet

NutriTech Scandinavia AB har sedan 1990 levererat en plattform för högklassiga hårmineralanalyser i Norden. Vi hanterar analysresultat till ett flertal kategorier av kliniker och företag.

 

Detta möjliggörs via vårt nära samarbete med marknadsledande Trace Elements, Inc. som har närmare 40 års erfarenhet som oberoende testlaboratorium och är aktiva inom 46 länder, och där Nutri-Tech är representanter för Skandinavien.

Kenneth Lundkvist, Monica Lundkvist

Kenneth Lundkvist

Grundare

Monica Lundkvist

Delägare

  • Grey LinkedIn Icon
Ulrika Sunnerheim Dahlman

Ulrika Sunnerheim Dahlman

Terapeutsupport och utbildare

  • Grey LinkedIn Icon
Lucas Säfverström Martins

Lucas Säfverström
Martins

Webbdesign och marknadsföring

  • Grey LinkedIn Icon
isabel.jpg

Isabel Lundkvist

Marknadsföring och administration

  • Grey LinkedIn Icon
Kenneth Lundkvist

Nutri-Tech grundades 1990 av Kenneth Lundkvist. 1992 blev Monica Lundkvist delägare, och fortfarande efter 30 år är det samma ägare.

 

Det som började i en källarlokal i centrala Göteborg har idag växt till ett välorganiserat företag. Idag har vi förmedlat mer än 100.000 analyser över hela Skandinavien.

 

Vi har hundratals välutbildade terapeuter som kunder över hela Norden som använder sig av våra tjänster i sin verksamhet. Däribland naprapater, kiropraktorer, homeopater, biopater och naturläkare för att nämna några grupper.

Vi erbjuder en helhetslösning för terapeuter som vill utföra hårmineralanalyser.  Målet är att finnas där för er igenom hela processen. Supportfrågor besvaras av vår konsult Ulrika Sunnerheim-Dahlman. Ulrika är certifierad närings- och hårmineralanalysterapeut med mer än 17 års erfarenhet av hårmineralanalys.

 

Vi anlitar MailBoxes i Göteborg för att sköta logistiken och sändningar av analyser till Trace Elements Inc i USA varje vecka. I Sverige och Finland har vi ett långvarigt samarbete med Alpha Plus som hanterar distributionen av de kosttillskott som rekommenderas i analysen

Grafik
Trace Elements

Sedan 1984 har Trace Elements erkänts internationellt som en ledande leverantör av HMA-laboratorietjänster och näringsmetaboliska produkter för läkare och vårdpersonal av alla specialiteter världen över. Genom exklusiva distributionsavtal och direktklientföreningar betjänar Trace Elements vårdpersonal uteslutande i över 46 länder.


Efter att ha utfört över en miljon HMA-patientprover fortsätter Trace Elements sitt engagemang för principen att tjäna dessa patienter genom att på bästa sätt stödja terapeuten / läkaren. Genom ständig kontroll av kvaliteten på laboratorietesterna, relaterade tjänster, utbildning och fortsatt näringsforskning är Trace Elements uppdrag att ständigt hjälpa till att förbättra servicen för dem man servar.

Nutritech i siffror

32

Års erfarenhet

100.000+

Utförda analyser

4

Länder

500+

Certifierade
Terapeuter

Vill ni också samarbeta med oss?

bottom of page