top of page

Få kickback som återförsäljare av Alpha Plus produkter

Uppdaterat: 10 jan.

Efter att din kund har genomgått hårmineralanalysen är det viktigt att kunna erbjuda dem de bästa möjliga verktygen för att förbättra sin hälsa. Därför är vi glada över att samarbeta med Alpha Plus, en pålitlig leverantör av högkvalitativa kosttillskott.


Du behöver inte ha ett eget lager med produkter, utan Alpha Plus lagerhåller dem och låter dessutom dig erbjuda dina kunder/patienter en förmånlig rabattkod!Vad innebär det att vara en affiliate?

Det innebär att du har möjlighet att ge dina kunder en personlig länk till Alpha Plus hemsida eller en personlig rabattkod som kan användas på Alpha Plus hemsida.

  • Både länken och rabattkoden är kopplad till ditt affiliatekonto.

  • Väljer du att ge ut din personliga rabattkod får dina kunder 20% rabatt på deras köp.

  • Väljer du att dela din personliga länk, registreras dina kunders köp men de får ingen rabatt.

Provision på alla köp

Oavsett om dina kunder använder länken eller rabattkoden, kommer du att tjäna en generös provision på hela 20% av deras köp. Detta är ett utmärkt sätt att öka dina intäkter samtidigt som du hjälper dina kunder att få tillgång till högkvalitativa produkter.


Trace Elements & Alpha Plus hårmineralanalys produkter
Trace Elements & Alpha Plus hårmineralanalys produkter

Utbetalning kvartalsvis

Alpha Plus kommer att betala ut din förtjänade provision kvartalsvis direkt till ditt bankkonto. Detta gör att du kan se resultatet av ditt samarbete på ett enkelt och överskådligt sätt.


Obs. För att kunna använda sig av tjänsten krävs det att man har F-skatt.


Har du frågor?


Om du har några frågor eller behöver mer information är du alltid välkommen att kontakta Alpha Plus. Du kan skicka dina frågor via e-post till order@alpha-plus.se eller ringa dem på 023-79 28 00.


Detta är en fantastisk möjlighet att erbjuda dina kunder en extra förmån samtidigt som du stärker din egen affärsverksamhet.bottom of page