Om Nutritech

Möt teamet 

Som en av ledarna inom branschen sedan år 1990 har NutriTech stor kunskap och expertis inom hårmineralanalyser.

Vi är helt inställda på att fortsätta tillhandahålla kvalitetstjänster och nya utbildningar till nytta av företag och enskilda terapeuter, livscoacher m.m.

Om Nutritechs historia

Vår historia

Nutri-Tech grundades 1990 av Kenneth Lundkvist. 1992 blev Monica Lundkvist delägare, och fortfarande efter 30 år är det samma ägare. Det som började i en källarlokal i centrala Göteborg har idag växt till ett välorganiserat företag. Idag har vi förmedlat mer än 100.000 analyser över hela Skandinavien. Vi har hundratals välutbildade terapeuter som kunder över hela Norden som använder sig av våra tjänster i sin verksamhet. Däribland naprapater, kiropraktorer, homeopater, biopater och naturläkare för att nämna några grupper.

Kenneth Lundkvist, Monica Lundkvist

Kenneth Lundkvist

Grundare

Monica Lundkvist

Delägare

  • Grey LinkedIn Icon
Ulrika Sunnerheim Dahlman

Ulrika Sunnerheim Dahlman

Terapeutsupport och utbildare

  • Grey LinkedIn Icon
Lucas Säfverström Martins

Lucas Säfverström
Martins

Webbdesign och marknadsföring

  • Grey LinkedIn Icon
Isabel Lundkvist

Isabel Lundkvist

Marknadsföring och administration

  • Grey LinkedIn Icon

Vi är en helhetslösning för terapeuter som vill utföra hårmineralanalyser.  Målet är att finnas där för er igenom hela processen. Supportfrågor besvaras av vår konsult Ulrika Sunnerheim-Dahlman. Ulrika är certifierad närings- och certifierad hårmineralanalysterapeut med mer än 17 års erfarenhet av hårmineralanalys.

Vi anlitar MailBoxes i Göteborg för att sköta logistiken och sändningar av analyser till USA varje vecka. I Sverige och Finland har vi ett långvarigt samarbete med Alpha Plus som hanterar distributionen av de kosttillskott som rekommenderas i analysen.

Vår vision

Vill ni också samarbeta med oss?

Vi har hundratals nöjda terapeuter och samarbetspartners  över hela norden. 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om hur ni kan implementera hårmineralanalys i er verksamhet så hjälper vi er från idé, till certifiering.