30 års

ERFARENHET AV HÅRMINERALANALYS

Vi har den kunskap du behöver.

 
Hårmineralanalys
Utbilning
Terapeutsupport

NutriTech Scandinavia AB har sedan 1990 levererat en plattform för högklassiga hårmineralanalyser i Norden. Vi hanterar analysresultat till ett flertal kategorier av kliniker och företag. Detta möjliggörs via vårt nära samarbete med marknadsledande Trace Elements, Inc. som har närmare 40 års erfarenhet som oberoende testlaboratorium och är aktiva inom 46 länder, och där Nutri-Tech är representanter för Skandinavien.

 

Hårmineralanalys

 
 

Hår är av flera olika skäl en idealisk vävnad att analysera för att kontrollera sin näringsstatus och tungmetallsbelastning. Att ta ett hårprov är enkelt att utföra.

Det är dessutom lätt att förvara provet och transportera det. Alla de viktiga näringsämnena och toxiska elementen ackumuleras i håret.
 

Utbildning

För dig som är kliniker inom friskvård, näring och hälsa.

Våra utbildningar kan användas tillsammans med andra alternativa terapier. Vi erbjuder utbildningar för att säkerställa dina förutsättningar att förbättra varje patients naturliga läkningsprocesser. 

Support

Vi stöttar dig igenom hela processen. Genom varsamt framtagna utbildningar och workshops säkerställer vi att du får goda förutsättningar för att leverera analyssvar med trygghet. Skulle du behöva assistans efter en utförd analys kan du boka en support tid med oss.

Low Calorie Sallad

2021.05.25

Workshop - Kost

Fokus på kostens betydelse för resultatet. Lär dig motivera dina klienter till kostomläggning

 
Hårmineralanalys, omdömen

"Jag har varit kund hos Nutritech sedan 1998 då jag specialiserade mig på HMA. Under alla år har servicen varit utmärkt. Snabba leveranser och trevligt bemötande.
 

HMA är en av de absolut bästa metoder du hittar på marknaden idag, dessutom till ett mycket bra pris. HMA har gett mig förmånen att hjälpa många människor till ett bättre liv"

Senaste nytt

20% RABATT!

Delta i vår kommande workshop med fokus på kost, och få 20% rabatt på dina analyser i Juni månad.

 

(Redan ingångna rabatter gäller inte under den perioden). 

Sjukdom upptäcktes

Att en del av din hälsa kan synas i håret vet Anna-Karin Amilon. Det var tack vare hårmineralanalysen som hon fick klart för sig varför hon mådde så dåligt. ”Läkaren sa att jag var för dålig för att ens kunna gå!”

Stor svensk studie mäter stress i hår

Stresshormon i hårstrån varnar för hjärtinfarkt. Det signalerar att det här är en ny riskmarkör för hjärtinfarkt, säger professor Tomas Faresjö vid Institutionen för hälsa, medicin och vård vid Linköpings universitet, som har lett studien.

Uppdaterad kartfunktion

Vi har nu lanserat en ny karta för att underlätta för privatpersoner att lokalisera våra certifierade terapeuter. 

 

Vill ni bli listade som terapeut hos oss? Bli certifierad genom att gå vårt utbildningsprogram.